Hadžić: Ne bih se iznenadio da Memić završi kao Galijašević

Bosna i Hercegovina
Hadžić: Ne bih se iznenadio da Memić završi kao Galijašević
Nije prodaja zemlje na Vrelu Bosne jedina afera bahate vlasti predvođene Memićem. Ako je tačan samo dio glasina o "projektima" i metodama kojima se koristi odlazeći načelnik Memić ne bi nas trebalo iznenaditi da i on završi kao Galijašević u Bihaću, odnosno da njemu na vrata pokuca policija kojom prijeti građanima koji su zalijepili plakate kojima se opravdano protive prodaji bosanske zemlje sumnjivim investitorima.

A nakon što je aktuelni načelnik Općine Ilidža svojim posljednjim istupom u javnost izazvao buru nezadovoljstva osim građana oglasio i kandidat SDP-a za načelnika te Općine Elvis Hadžić. 

"Za razliku od odlazećeg načelnika Memića koji rasprodaje bosansku zemlju sumnjivim "investitorima" iz Kuvajta i drugih država gdje naši građani nemaju pravo da posjeduju imovinu i drugih kandidata koji mu se pravdaju da nemaju ništa sa opravdanim građanskim buntom, ja otvoreno kažem da stojim iza svake riječi koju su izrekli građani izražavajući spremnost da brane Vrelo Bosne od bahate vlasti. Memiću skrećem pažnju da policija nije dio općinskog nivoa vlasti i da prijetnjama da će policija uraditi ovo ili ono neće uplašiti one koji Ilidžu iskreno vole. Pa i ti policajci vide šta je uradio od naše općine." - ističe Hadžić. 

Nije prodaja zemlje na Vrelu Bosne jedina afera bahate vlasti predvođene Memićem - tvrdi Hadžić. "Ako je tačan samo dio glasina o "projektima" i metodama kojima se koristi odlazeći načelnik Memić ne bi nas trebalo iznenaditi da i on završi kao Galijašević u Bihaću, odnosno da njemu na vrata pokuca policija kojom prijeti građanima koji su zalijepili plakate kojima se opravdano protive prodaji bosanske zemlje sumnjivim investitorima" - kazao je Hadžić u saopštenju za javnost. 

Ne propustite