Duhoviti radnik postao hit sa selfie fotografijom s Kate i Williamom

Praktična žena
Duhoviti radnik postao hit sa selfie fotografijom s Kate i Williamom
Supružnici Kate Middleton i princ William jučer su posjetili jedno gradilište u Newquayju. Princ i vojvotkinja iskoristili su zadnje sunčane dane za zgodne pastelne kombinacije u kojima su izgledali svježe i pristupačno.

Supružnici Kate Middleton i princ William jučer su posjetili jedno gradilište u Newquayju. Princ i vojvotkinja iskoristili su zadnje sunčane dane za zgodne pastelne kombinacije u kojima su izgledali svježe i pristupačno. 

Lijepa Kate odabrala je jednostavnu ružičastu haljinu sa suknjom A-kroja dizajnerice Lele Rose, a upotpunila ju je malom bež torbicom i svojim omiljenim platformama u nježno sivoj boji.

kraljevskiparpastelno

Princ William odstupio je od svojih uobičajenim tamnih odijela i javnost iznenadio zgodnom kombinacijom plavih hlača, bijele košulje i svijetloplavog sakoa.

Popularni par oduševio je radnike i lokalne stanovnike koji su se okupili da bi ih vidjeli, no u britanskim medijima jutros ih je zasjenio simpatični radnik Sam Wayne koji je njihov dolazak iskoristio za selfie. 

37cccb5900000578-3768483-image-a-27-1472745794191

Dok su se ostali pridržavali protokola i mirno stajali za vrijeme prolaska Kate i Williama, odvažni radnik i stupio je i podignuo mobitel iznad glave kako bi uspio snimiti selfie sa slavnim britanskim parom.

"Kolekcionaru" Samu ovo je drugi kraljevski selfie, izvještava Daily Mail. Naime, prije dvije godine isto je napravio kad je na gradilište na kojem je radio stigao princ Charles!

 

Ne propustite