Jednostavan trik koji će limunadu učiniti mnogo boljom

Praktična žena
Jednostavan trik koji će limunadu učiniti mnogo boljom
Trik koji donosimo za pravljenje limunade neće vam sačuvati toliko vremena koliko je jednostavniji od svega što ste dosad probale! Limunadu možete jednostavno i lako da napravite tako što ćete u blender staviti cijelu voćku, sa sve korom.

Trik koji donosimo za pravljenje limunade neće vam sačuvati toliko vremena koliko je jednostavniji od svega što ste dosad probale!
Limunadu možete jednostavno i lako da napravite tako što ćete u blender staviti cijelu voćku, sa sve korom. Ovaj trik potpuno preskače dosadan korak koji zahtijeva vrijeme, a to je cjeđenje soka. Umjesto toga, samo pripremite limun tako što ćete izvaditi sjemenke i suvišnu bijelu kožicu, a sve ostalo iskoristite.

Limun izblendajte s vodom, kockama leda i šećerom, i za samo par minuta uživaćete u čaši najbolje limunade koju ste ikad probali!
Da bi vaše piće bilo prijatno osvježavajuće, uzmite tačno četiri kocke leda. S više od toga zavšićete sa sladoledom (što je i dalje ukusno). Da biste usitnili svu pulpu, blendajte napitak bar jedan minut.  

Ne propustite