Nova pjesma i spot Nevernih beba: Užitak za uši i oči

Praktična žena
Nova pjesma i spot Nevernih beba: Užitak za uši i oči
Treći singl sa sedmog studijskog albuma Nevernih beba „PRIČA O NAMA“ je pred publikom: optimistična i romantična akustična balada „OBALA BLUZA“. neverne bebe

Treći singl sa sedmog studijskog albuma Nevernih beba „PRIČA O NAMA“ je pred publikom: optimistična i romantična akustična balada „OBALA BLUZA“.

Ovaj spot nakon hitova „Tu kraj nas“ i „Priča o nama“ najavljuje izlazak dugoočekivanog albuma za početak oktobra i to skoro pet godina od albuma „Prastam“.

„I dalje pokušavamo da svojom muzikom pošaljemo neke važne poruke optimizma i ljubavi u vrtlogu tenzija i iskušenja kojima smo izloženi svakodnevno“ – kaže Milan Đurđević, frontmen benda koji je u dvadeset tri godine dugoj karijeri zabilježio brojku od preko 2.020 koncerata.

bebe

Spot je sniman na egzotičnim lokacijama u Ubu i okolini i autentično oslikava predivnu prirodu tog kraja, još uvijek nedovoljno afirmisanu kao dio turističke ponude Srbije. Savršeno uređeni prostor Fazanerije sa jezerom, bijeli i crni labudovi koji posjetiocima jedu iz ruke, bajkoviti rasadnik ruža „Flora plus“, apokaliptični ambijent kamenoloma ili nepregledna žitna polja sjajna su preporuka za ljubitelje prirode.

bebe-2

Setni zvuci usne harmonike i akustične gitare uz prepoznatljive glasove Tijane Sretković i Jelene Pudar, atmosfera pomalo zaboravljenih druženja uz logorsku vatru i emotivan tekst biće prava audio – vizuelna poslastica ne samo za poštovaoce opusa „Nevernih beba“ već i za sve ljubitelje kvalitetne muzike.

bebe-3

 

 

Ne propustite