Uginuo pas kojeg su desetogodišnji dječaci iz Tuzle silovali

Šokantno!
Uginuo pas kojeg su desetogodišnji dječaci iz Tuzle silovali
Iako su veterinari pokušali da izliječe unutrašnje povrede koje su bile tako teške, ovaj nesrećni pas nije preživio

Iako su veterinari pokušali da izliječe unutrašnje povrede koje su bile tako teške, ovaj nesrećni pas nije preživio. Policijci tuzlanskog kantona su oko 16 sati dobili prijavu da dječaci štapom siluju štene.

Na Facebook profilu jedna od građanki napisala je da su dječaci starosti oko deset godina u naselju Brčanska Malta drvenim štapom silovali bespomoćno štene. Ona je napisala da su i prije sedam dana, dječaci sa Brčanske Malte drvanim štapom silovali psa.

"Ova djeca su budući monstrumi, psihopate", zaključila je autorka statusa, koji je zgrozio tuzlansku javnost i animirao službenike policije na provjeru takvih navoda.

U Veterinarskoj stanici u Tuzli gdje su ukazali pomoć jadnom štenetu, kažu da kako ovakav užasan slučaj do sada nisu imali. Stravičan događaj šokirao je i stanovnike naselja Brčanska Malta, koji zahtjevaju da se imena dječaka koji su drvenim štapom silovala štene i imena njihovih roditelja javno objave.

U MUP-u TK su  rekli da je u toku provjere prijave i nisu mogli da potvrde da su identifikovani počinioci ovog gnusnog zločina.

 

Ne propustite