Ariana Grande i Nicki Minaj imaju jedan od hitova godine i jako vrući spot

Kultura
Ariana Grande i Nicki Minaj imaju jedan od hitova godine i jako vrući spot
Prošlu nedjelju, pjevačica Ariana Grande i reperica Nicki Minaj, zagrijale su pozornicu dodjele VMA nagrada u New Yorku, sexy nastupom. Tada su otpjevale svoju novu pjesmu "Side to Side", a čini se kako je nastup bio samo zagrijavanje za ono što slijedi.

Prošlu nedjelju, pjevačica Ariana Grande i reperica Nicki Minaj, zagrijale su pozornicu dodjele VMA nagrada u New Yorku, sexy nastupom. Tada su otpjevale svoju novu pjesmu "Side to Side", a čini se kako je nastup bio samo zagrijavanje za ono što slijedi.

Naime, sada je izašao i spot za istu, koji je još više sexy, a glazbene dive doista nikada nisu izgledale bolje. Cure su u spotu pokazale koliko vježbanje može biti sexy, a sigurne smo kako će se pjesma itekako vrtjeti na radio postajama diljem svijeta, a odlična je podloga i za samo vježbanje.

Zgodne pjevačice i prijateljice zasjale su i na dodjeli, Nicki u sexy plavoj haljini, a Ariana u crnim hlačama i kratkom topiću, kojim je pokazala isklesano tijelo. Obje su kraj sebe imale i svoje najveće podrške: Nicki svog zaručnika Meeka Milla, a Ariana novog dečka, repera Mac Millera, s kojim se viđa od početka augusta.

(index.hr)

 

Ne propustite