Sarajlije domaćinski ustupili mjesto strancima u aščinici "ASDŽ" a oni ih "kulturno" pokrali

Aktuelno
Sarajlije domaćinski ustupili mjesto strancima u aščinici "ASDŽ" a oni ih "kulturno"  pokrali
Novi.ba je danas bio svjedok neobične situaciju u kojoj su Sarajlije, kao dobri domaćini, htjeli da ustupe mjesto strancima u poznatoj aščinici "ASDŽ".

Novi.ba je danas bio svjedok neobične situaciju u kojoj su Sarajlije, kao dobri domaćini, htjeli da ustupe mjesto strancima u poznatoj aščinici "ASDŽ".

Mušterije koje su poznate redakciji Novi.ba, sjedjele su za stolom kada su ugledale dolazak stranaca u aščinicu, među kojima je bila i jedna trudnica.

Odmah su odlučili ustati i ustupiti im mjesto kako bi se sjećali dobrodošlim u naš glavni grad. Za to vrijeme, oni su jeli stojeći, što možemo vidjeti i na fotografiji koju je zabilježila nadzorna kamera.

Međutim, dobrota se svaki put baš i ne isplati, a ovo je nažalost samo jedan od primjera.

Jedan od Sarajlija je bio zaboravio skupocijeni sat sa posebnim natpisom, kojeg je ostavio na stolu zapakovang u kutiji. Taj sat je kako saznajemo, bio namjenjen njegovoj ćerki za rođendan.

Jedna od strankinja kojoj je ustupljeno mjesto za dotičnim stolom i koja je vidno trudna, uzela je kutiju i otišla s njom u wc.Tamo je izvadila sat i prisvojila ga sebi, a kutiju vratila na stol odakle ju je i otuđila.

Srećom, jedna fotografija je dovoljna da cijela ova priča ima rasplet. Pomozite nam da pronađemo strankinju koja je iskoristila tuđu dobrotu i postala kradljivica.

Ukoliko je negdje sretnete, molimo da se javite našoj redakciji ili direktno na broj telefona 062 100 107.

 

screenshot-12

(Novi.ba)

Ne propustite