Javili da im je otac umro, kada su došli u bolnicu shvatili da je živ

Šokantno!
Javili da im je otac umro, kada su došli u bolnicu shvatili da je živ
Jednoj tešanjskoj porodici je iz bolnice javljeno da im je otac preminuo, doživjeli su šok, ali se na kraju ispostavilo da je čovjek živ. Naime, kada je nesretna porodica stigla u bolnici vidjeli su Sinan Meškića, živoga i zdravoga. Zbog svega su odlučili tužiti Opću bolnicu u Tešnju.

Jednoj tešanjskoj porodici je iz bolnice javljeno da im je otac preminuo, doživjeli su šok, ali se na kraju ispostavilo da je čovjek živ. Naime, kada je nesretna porodica stigla u bolnici vidjeli su Sinan Meškića, živoga i zdravoga. Zbog svega su odlučili tužiti Opću bolnicu u Tešnju.

"Jutros u 6:10 javljeno nam je iz Opće bolnice Tešanj da je moj otac, njihov pacijent Sinan Meškic preminuo. Kada je organizovano sve da se ode po čovjeka i obavješten je ef. Ševal Delić da krene po njega da se gasuli... primamo poziv od supruga koji je tamo otišao da sredi dokumentaciju i smrtovnicu na internom odjelu saznaje i nalazi čovjeka tj. Sinana Meškića (moga oca) živog na krevetu! Tako da želim da čitava općina, pa i dalje, bude upućena kakvo rukovodstvo i kakve ljude imamo zaposlene u našoj bolnici Tešanj. Protiv bolnice slijedi i tužba", objasnila je izrevoltirana Amina Hajrić, kćerka pomenutog pacijenta. 

 

Ne propustite