Grupno vjenčanje u kolumbijskom zatvoru

Svijet
Grupno vjenčanje u kolumbijskom zatvoru
U zatvoru u kolumbijskom gradu Kali organizovano je kolektivno vjenčanje za 17 zatvorenika koji su, uprkos tome što su iza rešetaka, odlučili da sklope brak sa svojim vjerenicama, javljaju danas francuski mediji.

U zatvoru u kolumbijskom gradu Kali organizovano je kolektivno vjenčanje za 17 zatvorenika koji su, uprkos tome što su iza rešetaka, odlučili da sklope brak sa svojim vjerenicama, javljaju danas francuski mediji.

Zatvor u trećem najvećem gradu ove južnoameričke države je tako par sati služio kao crkva i sala za proslave, a mlade su u pratnji najbližih članova porodice, sve u bijelom, došle da u toj ustanovi kažu sudbonosno “da”, prenosi “Figaro”.

Među novovjenčanim parovima bili su i Oskar Enao (39) i njegova izbaranica Magda Gonzales (31), koji su odlučili da se vjenčaju još u aprilu, ali on je u međuvremenu uhapšen zbog pokušaja iznude novca dok je nastojao da obezbijedi finansijska sredstva za svadbu. Mlada ga je tokom vjenčanja upoznala i sinom, rođenim prije nešto više od dvije nedelje.

(Novi.ba)

Ne propustite