Predizborni spot Milana Bandića kojem se smije region

Region
Predizborni spot Milana Bandića kojem se smije region
Predizborne kampanje su pune nevjerovatnih spotova koji često ostaju bolje zapamćeni od samih kandidata, a jedan od takvih je i spot aktuelnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića koji je izazvao podsmijehe na društvenim mrežama. Fontane, Ban centar, Arena Zagreb i Bundek samo su dio Zagreba koje je gradonačelnik Bandić prikazao u svom predizbornom spotu. Spot se proširio društvenim mrežama, a riječ je o prilično lošem uratku, kako produkcijskom, tako i sadržajnom.

Predizborne kampanje su pune nevjerovatnih spotova koji često ostaju bolje zapamćeni od samih kandidata, a jedan od takvih je i spot aktuelnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića koji je izazvao podsmijehe na društvenim mrežama.

Fontane, Ban centar, Arena Zagreb i Bundek samo su dio Zagreba koje je gradonačelnik Bandić prikazao u svom predizbornom spotu. Spot se proširio društvenim mrežama, a riječ je o prilično lošem uratku, kako produkcijskom, tako i sadržajnom.

Spot pod naslovom "Radim više i od Japanaca" mogao bi biti jedan od najčudnijih predizbornih spotova u novijoj hrvatskoj historiji. Počinje i završava kod Bandićevog remek djela, fontana u blizini Nacionalne i sveučilišne knjižnice. 

Pokazuje neidentificiranog Japanca koji fotografira zagrebačke građevine, ali moderne građevine nastale u Bandićevom mandatu. Anonimnog Japanca tako više privlači staklena fasada Centra Cvjetni nego primjerice Gornji grad, koji je inače najveća atrakcija za strance u Zagrebu. 

Na kraju gradonačelnik objašnjava neke stvari statistima sa zaštitnom opremom i susreće istog Japanca koji mu se klanja u znak poštovanja, na što Bandić odgovara da radi više i od Japanaca.

(Novi.ba/Express.hr)

Ne propustite