Teodosić: Dva dana nisam spavao; Raduljica: Hvala Bogu, skoro sam riknuo!

Košarka
Teodosić: Dva dana nisam spavao; Raduljica: Hvala Bogu, skoro sam riknuo!
Košarkaši Srbije u četvrtfinalu Olimpijskih igara u dramatičnoj završnici pobijedili su Hrvatsku s 86:83 i plasirali su se u polufinale gdje ih čeka izvanredna Australija. ''Izgleda da s njima uvijek mora biti drama. Nije ovo slađe, ma kakvi slađe. Dva dana nisam spavao. Najprije četvrtfinale, a onda i protiv Hrvata. Igrali smo nervozno cijelu utakmicu osim treće četvrtine, koju smo odigrali u našem ritmu. Na kraju, sjajna naša pobjeda'', rekao je Miloš Teodosić, koji je s 18 poena i pet asistencija bio dirigent velikog preokreta u trećoj četvrtini, a zatim je dodao: ''Sad slijedi Australija. Imamo lijepu šansu jer smo vidjeli da protiv svakoga možemo. Mislim da smo uz Kinu jedina ekipa koja ima samo jednog NBA igrača, a to sigurno govori nešto. Oni su apsolutni favoriti, ali borit ćemo se do kraja, kao do sada." Sjajan je bio i centar Raduljica. ''Hvala Bogu, skoro sam riknuo. Šalim se. Ma, ne šalim se. Bili smo nervozni, pogotovo u prvom poluvremenu. U trećoj smo četvrtini ipak podigli ritam, zaigrali pravu obranu i stvorili prednost koja nas je držala do kraja. U završnici smo bili mirne ruke i zasluženo idemo u polufinale'', zaključio je Miroslav Raduljica. Srbija će u polufinalu igrati protiv Australije, koja je deklasirala viceprvaka Evrope Litvaniju.

Košarkaši Srbije u četvrtfinalu Olimpijskih igara u dramatičnoj završnici pobijedili su Hrvatsku s 86:83 i plasirali su se u polufinale gdje ih čeka izvanredna Australija.
 
''Izgleda da s njima uvijek mora biti drama. Nije ovo slađe, ma kakvi slađe. Dva dana nisam spavao. Najprije četvrtfinale, a onda i protiv Hrvata. Igrali smo nervozno cijelu utakmicu osim treće četvrtine, koju smo odigrali u našem ritmu. Na kraju, sjajna naša pobjeda'', rekao je Miloš Teodosić, koji je s 18 poena i pet asistencija bio dirigent velikog preokreta u trećoj četvrtini, a zatim je dodao:
 
''Sad slijedi Australija. Imamo lijepu šansu jer smo vidjeli da protiv svakoga možemo. Mislim da smo uz Kinu jedina ekipa koja ima samo jednog NBA igrača, a to sigurno govori nešto. Oni su apsolutni favoriti, ali borit ćemo se do kraja, kao do sada."

Sjajan je bio i centar Raduljica.
 
''Hvala Bogu, skoro sam riknuo. Šalim se. Ma, ne šalim se. Bili smo nervozni, pogotovo u prvom poluvremenu. U trećoj smo četvrtini ipak podigli ritam, zaigrali pravu obranu i stvorili prednost koja nas je držala do kraja. U završnici smo bili mirne ruke i zasluženo idemo u polufinale'', zaključio je Miroslav Raduljica.

Srbija će u polufinalu igrati protiv Australije, koja je deklasirala viceprvaka Evrope Litvaniju.

Ne propustite