Nova Urban Decay Naked paleta uskoro na tržištu

Moda i ljepota
Nova Urban Decay Naked paleta uskoro na tržištu
Nadolazeća jesen bit će prepuna beauty iznenađenja. A jedno od njih pripremio je i poznati brand Urban Decay, koji je nedavno putem Instagrama najavio novu Naked paletu sjenila za oči, koja izgleda savršeno.

Nadolazeća jesen bit će prepuna beauty iznenađenja. A jedno od njih pripremio je i poznati brand Urban Decay, koji je nedavno putem Instagrama najavio novu Naked paletu sjenila za oči, koja izgleda savršeno.

Paleta stiže ove jeseni, i to na zahtjev obožavateljica branda, koje su tražile više nude i matt nijansi, bilo putem komentara na Instagramu, bilo e-mailovima.

"Čuli smo. Slušali smo. I evo ga: Naked Ultimate Basics", stoji u kratkom priopćenju tvrtke.

Nova paleta uključuje 12 novih, matt i dosad nikad viđenih nijansi, od bež preko smeđih pa sve do rozih tonova, no tu su i boja patlidžana, sivo-plava te neizostavna crna boja, koje će idealno naglašavati vaše oči ove jeseni.

nakeddecay222

Paleta će biti dostupna na službenoj stranici branda od 18. rujna, a cijena joj je 55 dolara. Iako cijena nije mala, slavni brand proslavio se upravo sjenilima za oči, koje neki nazivaju najboljima na svijetu.

A palete u prirodnim tonovima i bojama, ujedno su i najprodavanije pa vjerujemo kako će i ova biti rasprodana u rekordnom roku.

Ne propustite