Uhapšena petorica napadača, banjalučkom inspektoru slomili vilicu

Crna hronika
Uhapšena petorica napadača, banjalučkom inspektoru slomili vilicu
Zbog napada na banjalučkog policijskog inspektora Zorana Marića, uhapšeni su Banjalučani Dejan Pepić, Siniša Stupar, Slaviša Kovjenić i Goran Jelača, te Danijel Dragaš iz Drvara. To je za "Nezavisne novine" potvrdio izvor iz policije, koji dodaje da su napadači osumnjičeni za nanošenje teških povreda.

Zbog napada na banjalučkog policijskog inspektora Zorana Marića, uhapšeni su Banjalučani Dejan Pepić, Siniša Stupar, Slaviša Kovjenić i Goran Jelača, te Danijel Dragaš iz Drvara, pišu "Nezavisne novine".

Napadači su osumnjičeni za nanošenje teških tjelesnih povreda.

"Napalo ga je više momaka. On je slučajno bio u tom klubu, nije bio na dužnosti, ali je intervenisao zbog sukoba dva pijana gosta. Dakle, on ih je smirivao. Nažalost, zatim je grupa mladića napala njega, misleći da on učestvuje u tuči", ustvrdio je jedan visokorangirani radnik u policiji.

Zanimljivo je da je kafić "Brother" udaljen tek oko 100-200 metara od sjedišta CJB Banjaluka, a policija je pretresla Banjaluku kako bi pronašla osumnjičene.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra RS kažu da je pacijent privatnim vozilom, juče u 4.42, dovezen u Prijemnu ambulantu Službe za maksiofacijalnu hirurgiju. Nije životno ugrožen i njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

"Pacijent Z.M. (46) je primljen sa dvostrukim prelomom donje vilice i kontuzijom glave, zbog čega je konsultovan i neurohururg. Pacijent je trenutno u obradi za operativno liječenje", kažu iz UKC RS. Zoran Marić, inspektor u banjalučkoj Policijskoj stanici Centar, brutalno je pretučen u kafiću "Brother" u noći između četvrtka i petka.

Ne propustite