Čeka ju velika transformacija: J.Lo dobila ulogu "kraljice kokaina" Griselde Blanco

Praktična žena
Čeka ju velika transformacija: J.Lo dobila ulogu "kraljice kokaina" Griselde Blanco
Slavna pjevačica i glumica upravo si je priskrbila još jednu glavnu ulogu. No, ova je itekako drugačija od onih u kojima smo ju naviknuli gledati.

Slavna pjevačica i glumica upravo si je priskrbila još jednu glavnu ulogu. No, ova je itekako drugačija od onih u kojima smo ju naviknuli gledati.

Naime, Jennifer će u nadolazećem HBO filmu, utjeloviti Griseldu Blancu, kolumbijsku kraljicu kokaina i najmoćniju ženu u povijesti narko kartela, koja je "operirala" 70-ih i 80-ih godina prošloga stoljeća.

Film će se vrtjeti oko njezinog uspona i pada, obzirom da je Griselda ubijena 2012. godine, u dobi od 69 godina, i to u Medellinu u Kolumbiji.
 
"Godinama sam fascinirana životom ove komplicirane i korumpirane žene. Ideja suradnje s HBO-om bila je idealna, kako bi se njezina priča napokon oživjela", otkrila je uzbuđena 47-godišnja pjevačica, koja će se za ovu ulogu morati itekako transformirati, obzirom da je gospođa bila bucmasta, imala kratku kosu i ubojiti pogled.

Jennifer inače gledamo i u detektivskoj seriji "Shades Of Blue", koja će imati i drugu sezonu, a uz to, pjevačica ima rezidenciju u Planet Hollywoodu u Las Vegasu. Tamo ju čekaju još dva showa, prije uzimanja stanke, koja će trajati do prosinca.
 
Uz to, Jennifer ima dvoje male djece i mlađahnog dečka te očito stiže baš sve. Svaka čast!

Ne propustite