Horoskop koji otkriva do gole kože: Zapisano baš sve, brutalno iskreno!

Horoskop
Horoskop koji otkriva do gole kože: Zapisano baš sve, brutalno iskreno!
Dosadni Bik sam sebi stvara problem da bi razbio monotoniju, a nerealni Rakovi ne mogu da prežive bez patnje i bola.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da za sprovođenje referenduma o Danu Republik više ne postoje ustavno-pravne prepreke i da je današnja odluka Vijeća za zaštitu vitalnog nacionalnog interesa Ustavnog suda Srpske potvrda da je odluku o referendumu, ali i o objavljivaju rezultata popisa stanovnišva u Srpskoj, nemoguće osporiti jer one nikoga ne ugrožavaju. 

Dodik je za Radio-televiziju Republike Srpske potvrdio da će odluka o Referendumu o Danu Republike biti objavljena u "Službenom glasniku", čime će stupiti na snagu, a referendum će biti održan 25. septembra za kada je i najavljen.

 "Danas se smatra danom kada krećemo u zvanične pripreme za održavanje referenduma, mada je moj kabinet već ranije preuzeo niz mjera kako bi se kretali upravo ka tome", rekao je Dodik. 


Vijeće za zaštitu vitalnog interesa Ustavnog suda Republike Srpske odlučilo je danas da vitalni nacionalni interes bošnjačkog naroda nije povrijeđen Zakonom o javnim tužilaštvima Republike Srpske, odlukom Narodne skupštine Republike Srpske o raspisivanju republičkog referenduma, koja se odnosi na Dan Republike Srpske – 9. januara, kao ni Zakonom o obradi i objavljivanju rezultata popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2013. godine u Republici Srpskoj.

 

Srna

Ne propustite