Tijekom treninga grom udario u skupinu nogometaša

Crna hronika
Tijekom treninga grom udario u skupinu nogometaša
Sinoć oko 18,40 sati na nogometnom stadionu u Orašju od udara groma teško je ozlijeđen nogometaš Adin Alihodžić, a nekoliko nogometaša zadobilo je lakše tjelesne ozljede.

Sinoć oko 18,40 sati na nogometnom stadionu u Orašju od udara groma teško je ozlijeđen nogometaš  Adin Alihodžić, a nekoliko nogometaša zadobilo je lakše tjelesne ozljede.

 „Munja je sijevnula među nas i sve nas obasjala. U sekundi je udario grom i svi smo popadali na zemlju. Nakon 7-8 sekundi došao sam sebi i ustao. Vidio sam da Adin leži nepomično na leđima. Bio sam najbliži, dotrčao sam do njega i okrenuo ga. Bio je sav crn, oprema na njemu pocijepana, iz njega se pušilo, ma slika je bila strašna,“ kazao je nogometaš Elvedin Aletić

 "Bio je bez svijesti, bez tlaka i pulsa i bio je klinički mrtav. Grom ga je pogodio izravno u glavu, na području lijeve sljepoočnice. Hitna pomoć je stigla u rekordnom roku i brzo smo ga reanimirali, uključili kisik i otvorili venski put. Dali smo mu dvije injekcije i brzo ga dopremili u Dom zdravlja. Tamo su nas spremno čekali liječnici i sestre i svi smo zajedno u koordinaciji uz timski rad pristupili novoj reanimaciji“, istaknuo je dežurni liječnik dr. Zoran Budimić.

 Više igrača je zatražilo liječničku pomoć, a na bolničkom liječenju  su zadržani Ivan Topić, Antonio Vidović i Dario Mišković.

 Nakon liječničkih pregleda, na kućnu njegu su upućeni Marko Đukić i Mateo Lovrić.

Ozlijeđeni nogometađš Alihodžić prevezen je odmah u UKC Tuzla, ali i dalje je u vrlo teškom stanju.

 

 

Fena

Ne propustite