Bijesni The Rock popljuvao muške kolege iz "Brzih i žestokih"

Praktična žena
Bijesni The Rock popljuvao muške kolege iz "Brzih i žestokih"
Ko je bio dovoljno hrabar da naljuti holivudskog diva?

Iako nismo navikli na ovakve javne istupe slavnog glumca Dwaynea "The Rocka" Johnsona, čini se kako ovoga puta nije mogao obuzdati svoj bijes.

Naime, slavni glumac, jučer je sa svojih više od 62 milijuna sljedbenika podijelio nezadovoljstvo ponašanjem muških kolega sa seta filma "Brzi i žestoki 8", čija se premijera očekuje u travnju 2017. godine.

44-godišnji glumac objavio je kratki video s jednom od scena iz filma, ispod kojeg je napisao kratki esej, u kojem je izrazio divljenje Universalu i svojim ženskim kolegicama, ali i nezadovoljstvo muškim kolegama. Iako nije spominjao imena, radi se o nekom od sljedećih glumaca: Vin Diesel, Jason Statham, Tyrese Gibson, Ludacris, Kurt Russell i Scott Eastwood.

"Ovo je moja zadnja sedmica snimanja "Brzih i žestokih 8". Ne postoji niti jedna druga franšiza, zbog koje mi krv ovako ključa. Ekipa je naporno radila. Universal je divan partner i moje kolegice su uvijek divne i volim ih. No, moji muški kolege su potpuno druga priča. Neki se ponašaju kao pravi muškarci i profesionalci, no drugi ne. Oni koji to ne rade su ionako prevelike kukavice da učine nešto po tom pitanju. Fine guzice. Kada pogledate film i učini vam se da u nekim dijelovima ne glumim, a bijesan sam - u pravu ste", napisao je Dwayne.

Poznavajući Hollywood, vjerujemo kako ćemo uskoro saznati tko se od slavnih dečkiju ponaša kao prava razmažena zvijezda na setu.

(index.hr)

Ne propustite