Obogatite svoju kupku jednostavnim stvarima koje imate u kući

Moda i ljepota
Obogatite svoju kupku jednostavnim stvarima koje imate u kući
Raskošna kupka jedan je od omiljenih načina opuštanja mnogih žena, a jesi li znala da ju možeš obogatiti i namirnicama i proizvodima koje imaš u kuhinji?

Raskošna kupka jedan je od omiljenih načina opuštanja mnogih žena, a jesi li znala da ju možeš obogatiti i namirnicama i proizvodima koje imaš u kuhinji? Naravno, ove namirnice nemoj miješati s klasičnim pjenama ili solima za kupanje jer za to nema potrebe.

LIMUN

Svježe iscijeđeni sok limuna odličan je za energetsku, osvježavajuću kupku. Koža će ti zablistati, a ti ćeš se razbuditi.

CIMET

Aromatična kupka od cimeta posebno godi u zimskim danima. U vodu možeš dodati štapiće cimeta, ali i cimet u prahu koji si svezala u gazu.

MLIJEKO

Mlijeko je bogato vitaminima i mineralima te se od davnih dana dodaje u vodu za kupanje. Želiš li svojoj koži vratiti mekoću, šalicu mlijeka ulij u vodu za kupanje.

ZELENI ČAJ

Anti -age kupku jeftino i brzo možeš napraviti uz 4 do 5 vrećica zelenog čaja. Kad napuniš vodu u kadu, ubaci vrećice te pusti da stoje 10 - 12 minuta. Po potrebi dolij još malo vruće vode (ako se kupka rashladila) i uživaj u detox kupci!

MASLINOVO ULJE

Ideš na sexy spoj? U vodu za kupanje ubaci 5 žlica maslinovog ulja. Koža će ti satima biti meka, glatka i blistava te će mirisati nevjerojatno.

(index.hr)

Ne propustite