Saobraćajne nesreće u Srbiji: Šest osoba poginulo u jednom danu

Region
Saobraćajne nesreće u Srbiji: Šest osoba poginulo u jednom danu
Tri osobe su poginule, a tri su teško povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na putu Bor- Zaječar, a samo dan ranije u Beogradu, na Surčinu također su u saobraćajnoj nesreći stradale tri osobe.

Tri osobe su poginule, a tri su teško povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Bor - Zaječar, a u Beogradu, na Surčinu također su u saobraćajnoj nesreći stradale tri osobe.

Do današnje nesreće na putu Nor-Zaječar je došlo kada je "Honda" kojom je upravljao Boban Živković (50), policajac iz Bora, izgubio kontrolu nad vozilom i skrenuo na suprotnu stranu puta i sudario se sa "Opel Astrom".
 
Poginule su njegova supruga Aleksandra Živković (49) i majka Gradimirka Živković (76), dok je troje putnika iz "Opel Astre" teško povrijeđeno. Povredama je nedugo nakon nesreće podlegao i vozač Boban Živković.
 
Nekoliko sati ranije dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su tri mladića izgubila život. Nesreća se  dogodila rano jutros u beogradskom naselju Surčin kada je automobil "Mercedes" beogradskih registarskih tablica preletio preko kanala Galovica. 
 
U nesreći su poginula tri mladića - Branislav Ristić (29) iz Surčina, Milan Radak (34) i Dejan Trifunović (35) iz Jakova. Četvrti mladić A.M. (21), takođe iz Jakova prevezen je u Urgentni centar na odjeljenje reanimacije i nalazi se u teškom stanju.
 
Prema pisanju lokalnih medija, automobil se kretao iz pravca Jakova ka Surčinu. On je, iz za sada neutvrđenih razloga, sletio s puta prije oštre krivine, udario u betonsku stanicu, i od siline udara preletio 20 metara preko kanala Galovica i zakucao se u drugu obalu.
 
Ekipe Hitne pomoći čitavo jutro su izvlačile tijela poginulih mladića iz i ispod automobila.
 
Hitna pomoć pokušala je da reanimira jednog od mladića na licu mjesta, međutim bezuspješno.
 
Stradali mladići su se navodno vraćali iz jednog kafića u Jakovu, gdje se sinoć proslavljala seoska slava - ljetnja Sveta Petka.

(Novi.ba)

Ne propustite