Taylor Swift optužena za "lažni feminizam": Zvijezda serije "Pretty Little Liars" popljuvala slavnu pjevačicu

Praktična žena
Taylor Swift optužena za "lažni feminizam": Zvijezda serije "Pretty Little Liars" popljuvala slavnu pjevačicu
2016. godina zaista je uzbudljiva za Taylor Swift i to ne u poslovnom smislu. Nakon prekida s dečkom Calvinom Harrisom i regrutiranja novih slavnih frendica, Taylor se našla usred javnog prepucavanja s Kim Kardashian.

2016. godina zaista je uzbudljiva za Taylor Swift i to ne u poslovnom smislu. Nakon prekida s dečkom Calvinom Harrisom i regrutiranja novih slavnih frendica, Taylor se našla usred javnog prepucavanja s Kim Kardashian. 

Premda su mnogi zauzeli stranu plavokose pop zvijezde, čini se da nekima i njezino ponašanje ide na živce. Glumica Troian Bellisario, poznatija kao Spencer iz serije "Pretty Little Liars" u najnovijem intervjuu za časopis Cosmopolitan iskritizirala je i Kim i Taylor.

Na pitanje na čijoj bi strani bila, 30-godišnja Troian je odgovorila: 

"Bože, imam takvu averziju prema Kardashianima jer ne mogu shvatiti zašto su ljudi tako opsjednuti njima i ne želim ih prihvatiti kao naše viđenje kraljevske obitelji pa pretpostavljam da bih bila u timu Taylor Swift."

"Ipak, užasavam se onoga što smatram lažnim feminizmom. Ona mi se čini poput osobe koja viče - "Feminizam!", a zatim ne čini ništa drugo osim uništavanja žena koje su joj nekad bile prijateljice.", dodala je glumica. 

Imamo osjećaj da će Taylor uskoro napisati pjesmu "Bad Blood 2".

(index.hr)

Ne propustite