Cvijeće u kosi izašlo je iz mode: Krune za sirene novi su ljetni hit

Moda i ljepota
Cvijeće u kosi izašlo je iz mode: Krune za sirene novi su ljetni hit
Krune i rajfovi prepuni plastičnog cvijeća godinama su bili ultimativni modni hit za festivale. Ove godine na scenu stiže još zabavnija i još originalnija inačica ukrasa za glavu - kruna za sirene. Takozvane krune za sirene napravljene su od školjki, perlica i ukrasnih kamenčića pa su samim time zaista originalne i namijenjene posebnim prigodama.

Krune i rajfovi prepuni plastičnog cvijeća godinama su bili ultimativni modni hit za festivale. Ove godine na scenu stiže još zabavnija i još originalnija inačica ukrasa za glavu - kruna za sirene. Takozvane krune za sirene napravljene su od školjki, perlica i ukrasnih kamenčića pa su samim time zaista originalne i namijenjene posebnim prigodama.

c4a0d39f0c6f1653a8af4f2b3b974103

Ovakve zanimljive krune mogu se nositi na festivalima, vjenčanjima na otvorenom, tematskim zabavama i ljetnim partyjima, a odlične su i za scenske nastupe. Najbolje pristaju uz prozračnu i ženstvenu odjeću poput lepršavih haljina  i bluzica u nježnim, pastelnim nijansama.

Ovaj trend započela je australska cvjećarka Chelsea Shiels, koja je godinama prodavala cvjetne aranžmane za kosu djevojkama koje su pohodile glazbene festivale poput Coachelle. 27-godišnja poduzetnica dosjetila se nakita za kosu u stilu Male sirene i počela lijepiti školjke uz kamenčiće i izrađivati ove predivne krune koje su naišle na odličan odaziv.

sirenakruna4

Svoje originalne krune Chelsea prodaje na Etsyju, a postoje i brojni drugi proizvođači koji stvaraju prave male čarolije za kosu, u stilu mističnih sirena. Biste li se i vi odvažili na ovakav ukras u kosi?

(index.hr)

Ne propustite