Cure su lude za zgodnim nećakom Hillary Clinton: Jasno nam je i zašto!

Praktična žena
Cure su lude za zgodnim nećakom Hillary Clinton: Jasno nam je i zašto!
Ko bi rekao da obitelj Clinton krije ovakvog komada? Ovih dana i djevojke koje ne zanima politika budno prate pojavljivanja Hillary Clinton u nadi da će uz nju stajati i njezin zgodni nećak, Tyler Clinton. Tyler Clinton sin je Rogera Clintona Jr.-a, polubrata Billa Clintona, bivšeg američkog predsjednika.

Ko bi rekao da obitelj Clinton krije ovakvog komada? Ovih dana i djevojke koje ne zanima politika budno prate pojavljivanja Hillary Clinton u nadi da će uz nju stajati i njezin zgodni nećak, Tyler Clinton. Tyler Clinton sin je Rogera Clintona Jr.-a, polubrata Billa Clintona, bivšeg američkog predsjednika. 

Otkako se prošli tjedan pojavio na pozornici kako bi podržao Hillary, djevojke na društvenim mrežama ne prestaju pisati o visokom, plavookom ljepotanu, a mediji pokušavaju doznati pojedinosti iz njegovog privatnog života.

tylerclinton2

Tako znamo da je Tyler završio sveučilište Loyola Marymount University i da se u slobodno vrijeme bavi manekenstvom. Mnogi mediji pisali su kako ima 18 godina dok ET Online nije ispravio tu pogrešku i izvijestio kako mladi Clinton ima 22 godine. 

Zahvaljujući celebrity fotografkinji Adini Doriji, koja je s popularnim mladićem snimila modne fotografije prošle godine, stigle su i prve službene fotografije zgodnog Tylera bez majice koje već nekoliko dana podižu prašinu na društvenim mrežama. 

Adina je otkrila kako je Tyler izuzetno pristojan i ugodan te kako ima djevojku s kojom je uključen u borbu za prava gay zajednice.

Ne propustite