Lažni alarm u Kelnu

Aktuelno
Lažni alarm u Kelnu
Njemačka policija blokirala je ulaz u zgradu Biroa i trenutno detaljno pretražuje njene prostorije. Kako piše Bild, njemačka policija zaprimila je danas nalog za hapšenje muškarca koji se u Birou za zapošljavanje u Kelnu ponašao agresivno. Međutim, uposlenici Biroa dodatno su prijavili da se u zgradi nalazi i jedna naoružana žena, za koju se na kraju ispostavilo da je ustvari policajka u civilu. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/247966/lazni-alarm-u-kelnu-policajka-u-civilu-izazvala-veliku-paniku#sthash.MQ1JSMEB.dpuf

Njemačka policija zaprimila je danas nalog za hapšenje muškarca koji se u Birou za zapošljavanje u Kelnu ponašao agresivno. Međutim, uposlenici Biroa dodatno su prijavili da se u zgradi nalazi i jedna naoružana žena, za koju se na kraju ispostavilo da je ustvari policajka u civilu - piše njemački Bild. 

Podsjećamo, prethodno je Sky News javio da je u Kelnu velika policjska akcija te da se u Birou za zapošljavanje nalazi naoružana žena.

Njemačka policija blokirala je ulaz u zgradu Biroa. Prema pisanju tamošnjih medija 5 osoba je već uhapšeno, a policija je saopćila da situacija još nije u potpunosti jasna.

 

Ne propustite