Tržac: U saobraćajnoj nesreći poginula 19-godišnja djevojka

Crna hronika
Tržac: U saobraćajnoj nesreći poginula 19-godišnja djevojka
U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Cazinu, poginula je 19-godišnja M.N., potvrđeno je u MUP-u Unsko-sanskog kantona. Do nesreće je došlo oko 6.20 sati u naselju Tržac, kada je golf, kojeg je vozila stradala djevojka, sletio s ceste, udario u drvo, te se prevrnuo nekoliko puta.

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Cazinu, poginula je 19-godišnja M.N., potvrđeno je u MUP-u Unsko-sanskog kantona.

Do nesreće je došlo oko 6.20 sati u naselju Tržac, kada je golf, kojeg je vozila stradala djevojka, sletio s ceste, udario u drvo, te se prevrnuo nekoliko puta.

Kako je rečeno u policiji, do nesreće je došlo pod još nepoznatim okolnostima, a pretpostavlja se da je uzrok vožnja neprilagođena uslovima puta.

Tijelo stradale je prevezeno na Odsjek za patologiju Kantonalne bolnice „Dr. Irfan Ljubijankić“ u Bihaću, dok je automobil prebačen na policijsku deponiju.

Policajci MUP-a USK pod nadzorom kantonalnog tužioca obavljaju uviđaj na mjestu događaja, a angažovan je i vještak saobraćajne struke, kako bi se utvrdio tačan uzrok nesreće.

Ne propustite