Nova drama na relaciji Kim – Taylor – Kanye

Praktična žena
Nova drama na relaciji Kim – Taylor – Kanye
Star Wars! Kim Kardashian iKanyeu Westu prijeti odlazak na sud zbog neovlaštenog snimanja i objavljivanja razgovora pjevačicom Taylor Swift, kako pišu strani mediji. Po kalifornijskom zakonu, koji je slavni dvojac očito prekršio, kazna za ilegalno snimanje razgovora bez dopuštenja može sezati do tri godine zatvora

Star Wars! Kim Kardashian iKanyeu Westu prijeti odlazak na sud zbog neovlaštenog snimanja i objavljivanja razgovora pjevačicom Taylor Swift, kako pišu strani mediji. Po kalifornijskom zakonu, koji je slavni dvojac očito prekršio, kazna za ilegalno snimanje razgovora bez dopuštenja može sezati do tri godine zatvora.

Izvor blizak paru je rekao kako su Kim i Kanye svjesni svojeg ilegalnog čina. Kao da im je cilj uništiti Taylor, ali čekaju ih posljedice jer su telefonirali i snimali razgovor u Kaliforniji, gdje je to bez dopuštenja ilegalno, kaže izvor.

profimedia-0286709857-625x790

Navodno su odvjetnici popularne Taylor već uputili pismo reperu, odnosno Kanyeu. Zahtijevamo da odmah uništite sve snimke i tražimo dokaz da ste to učinili, kao i dokaz da snimke prethodno nisu kopirane, stoji u zahtjevu odvjetničkog tima.

Cijela je drama počela početkom tjedna kada je Kim objavila snimku razgovora između svoga supruga i Taylor. U pozivu reper recitira tekst pjesme Famous, a pjevačica pristaje da se njezino ime koristi u pjesmi. Taylor je rekla Kanyeu da se u pjesmi koristi tekstom koji želi, ali je nakon razgovora objasnila da pod time nije mislila na korištenje riječi ku**a u pjesmi.

Ne propustite