Tužila agenciju jer je silovana na putu, oni joj samo ponudili masažu i pedikuru

Šokantno!
Tužila agenciju jer je silovana na putu, oni joj samo ponudili masažu i pedikuru
Georgina je odbila svoje pravo da ostane anonimna i izašla s ovom pričom u javnost kako bi se pobrinula da se ovo ne dogodi više nijednoj ženi.

Georgina Mortimer, koja je liječnica po struci i majka dvoje djece, platila je otprilike 2000 funti za luksuzno krstarenje do Svete Lucije na Karibima. Putovanje je organizirala agencija Girls for Sail, a na put su trebale ići samo žene, piše Daily Mail.

- Probudila sam se vezana. Silovao me potpuni stranac. Bila sam prestravljena. Mislila sam da ću umrijeti. Na putovanju su bile samo žene i mislila sam da mi se ništa ne može dogoditi. Potpuno sam slomljena zbog ovoga što se dogodilo, ne želim da ijedna žena proživi ovo što sam ja proživjela - rekla je Georgina.

Georgina je odbila svoje pravo da ostane anonimna i izašla s ovom pričom u javnost kako bi se pobrinula da se ovo ne dogodi više nijednoj ženi.

Sve se dogodilo drugu noć krstarenja. Georgina nije dobila ključ od vile u kojoj je spavala. Rekli su joj da se ne brine jer će u vili biti ona i dva vodiča i da će vrata biti zaključana tijekom noći.

- Probudila sam se dok me monstrum vezao za krevet. Napao me, mislila sam da će me ubiti. Stavio je ruke oko mog vrata i pritisnuo toliko jako da sam mislila da ću se onesvijestiti. Jedva sam disala, a kamoli vrištala. Pomislila sam na svoju djecu i bila uvjerena da ću umrijeti. Ležala sam mirno jer sam se bojala da će ga moja agresija razbjesniti još više. Proživljala sam pakao 15 minuta dok netko nije pokucao na vrata, a napadač pobjegao - rekla je Georgina.

I tu nije kraj njenim mukama

Nakon što je sve prijavila i vratila se s policije i hitne pomoći u kojoj je testirana na spolne bolesti i gdje joj je pružena pomoć zbog doživljenog šoka, saznala je da na vratima od vile nije bilo tragova provaljivanja. Vrata uopće nisu bila zaključana. Agencija je pristala platiti Georgini i njenoj prijateljici samo jednu večer u lokalnom hotelu, s obzirom da nije htjela spavati u vili u kojoj se sve dogodilo.

- 'Girls for Sail' su me čak savjetovali da ne pričam drugim ženama što se dogodilo jer ih to može uznemiriti - priča Georgina.

Nitko iz agencije nije obavijestio Britanski Konzulat pa je ona sama otišla tamo gdje su joj organizirali izvanredni let kući. Kad je stigla kući saznala je da je njen slučaj jedan od mnogih u Svetoj Luciji , a da se jedan propali pokušaj silovanja dogodio i u kući blizu vile u kojoj je ona spavala.

- To me naljutilo. Otišla sam na put sa samim ženama. Očekivala sam sigurnost od agencije - rekla je Georgina.

Kontaktirala je agenciju zbog refundiranja troškova, a u početku nije htjela poduzimait nikakve pravne akcije. Dobila je standardni mail, koji šalju svima kao odgovor, pa se ponovo žalila. Ovog puta su joj ponudili masažu i pedikuru u lokalnom salonu. Napisali su da je to mali znak pažnje  i da se nadaju da će uživati.

- Kao da će me to razveseliti. Silovana sam pod njihovom "stražom". Zgrožena sam ovih odgovorom - napisala je Georgina.

Angažirala je odvjetnički tim koji sprema tužbu. Angie O Sullivan, vlasnica vile Summer Breeze, u kojoj je Georgina spavala samo je kratko izjavila da na stranici Trip Advisor imaju 4.5 zvjezdice od 2012. godine i da nemaju ništa sa slučajem silovanja.

Ne propustite