Goca Tržan otkrila tajnu: ''Jako želim da zatrudnim do kraja godine.''

Show
Goca Tržan otkrila tajnu: ''Jako želim da zatrudnim do kraja godine.''
Pjevačica i njen suprug Raša Novaković ne mogu prirodnim putem da naprave dijete, pa su se odlučili za medicinsku pomoć.

Pjevačica i njen suprug Raša Novaković ne mogu prirodnim putem da naprave dijete, pa su se odlučili za medicinsku pomoć:

- Septembar, oktobar ili najkasnije novembar je meni i Raši tajming za veštačku oplodnju. To je definitivno odlučeno. Kog meseca će se tačno dogoditi taj zahvat, ne zavisi od nas, nego od medicinskih nalaza - kaže Gordana.

Ona priznaje da ne gubi nadu da će roditi drugo dijete:

- Jako želim da se ponovo ostvarim kao majka i da Leni podarim brata ili sestru. Naravno, jako mi je bitno i da sa Rašom imam potomstvo. Ako se to ne bude desilo, iz bilo kog razloga, ne znam da li bih usvojila dete. Imam jedno koje je, hvala Bogu, zdravo i pravo, tako da ne moram po svaku cenu da jurim za usvajanjem. Ali nikad ne reci nikad.

Bez obzira na to što ludo voli svog supruga, Goca kaže da u ljubavi nije nepromišljena i da ipak sebe uvijek stavlja na prvo mjesto:

-  Ne postoji osoba, nije se rodila, zbog koje bih ja skočila u prazan bazen. Možda samo moja kćerka.

Tržanka kaže da ona privatno ni malo ne liči na Gocu Tržan koju publika poznaje:

- Moje ponašanje na sceni i pred medijima je moj posao. Privatno sam nešto sasvim drugo. Zamisli kad bi policajac dolazio kući i vikao i tukao decu. Jako je bitno da razdvojiš posao i zanimanje od onog što si ti zapravo. Mislim da većina mojih kolega počne da veruje u ono što čita o sebi u novinama i tu nastaje problem.

(informer.rs)

Ne propustite