Donni Ares se nedavno vratio težak oblik raka, a sada je najnovijim statusom obradovala fanove

Show
Donni Ares se nedavno vratio težak oblik raka, a sada je najnovijim statusom obradovala fanove
Borbu s kancerom bosanskohercegovačke pjevačice Donne Ares javnost prati sa zanimanjem i podrškom, a sada je pjevačica objavila status koji je obradovao njene fanove.

Borbu s kancerom bosanskohercegovačke pjevačice Donne Ares javnost prati sa zanimanjem i podrškom, a sada je pjevačica objavila status na Facebooku koji je obradovao njene fanove.

Čestitala je Bajram, ali i napisala sljedeće:

Dragi moji prijatelji Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji danas slave! Zdravlja, radosti i nafake za sve! Nije važno koliko ste vjerskih knjiga u zivotu pročitali i koliko ste se pridržavali tradicionalnih pravila i običaja, jeste li jutros otisli u džamiju ili niste, nego je važno da li to sve i koliko osjećate u srcu i duši! Dragi Allah nam daje iskušenja, ali nam daje i nagrade kad ta iskušenja izdržimo s vjerom u srcu, pa je tako Uzvišeni odlučio da me obraduje najvećim poklonom na svijetu i to za Bajram - Zdravljem! Moja priča sa rakom je počela je na Kurban Bajram 2014. Sa ovim Bajramom ce se završiti!

Danas su u toku pripreme za sutrašnje veliko finale!!! Hvala za svaki put kada ste pomislili na mene, za sve najljepše želje i dove i hvala Bogu što je uvijek uz nas! Da ste živi, zdravi, veseli!!!!! 

Pozdrav za sve dobre ljude svijeta!!! 

Voli vas vaša Donna Ares!!! 

Bajram Šerif Mubarek Olsun

Eid Mubarak 

 

Ne propustite