Parni valjak oduševio na zatvaranju MSF-a

Bosna i Hercegovina
Parni valjak oduševio na zatvaranju MSF-a
Atmosfer u posljednje večeri na četvrtom Mostar Summer Festu do usijanja je doveo sjajni Parni valjakkoji se na pozornici pojavio uz prepoznatljive taktove pjesme Ljubavna sa kojom su započeli dvosatni nastup.

Atmosfer u posljednje večeri na četvrtom Mostar Summer Festu do usijanja je doveo sjajni Parni valjak koji se na pozornici pojavio uz prepoznatljive taktove pjesme Ljubavna sa kojom su započeli dvosatni nastup. Redali su se potom hitovi jedan za drugim, pa je odlično raspoložena publika članove Valjka u nekoliko navrata nagradila bisom i vraćanjem na stage. 

Uprkos sjajnim nastupima na glavnoj pozornici, i Inkubator stage imao je vjerne fanove koji su sinoć ispratili nastupe Kezz, High5 i Mašnika, uz bend Repetitor koji je svojim nastupom obilježio večer na drugom stageu Festa.

Posljednja večer na glavnom stageu započela je nastupom benda Svemir koji je u Mostar stigao iz Zagreba, da bi Mostarce potom pošteno razdrmao bend Bad Copy koji je uprkos navijačkoj groznici uspio privući brojnu publiku.

 

Ne propustite