Otkriveno: Miroslav Ilić sredinom osamdesetih pokušao da siluje Lepu Brenu

Show
Otkriveno: Miroslav Ilić sredinom osamdesetih pokušao da siluje Lepu Brenu
Nakon što je u jučerašnjem broju Kurira ekskluzivno objavljeno da je Miroslav Ilić pokušao da siluje Lepu Brenu sredinom osamdesetih u hotelu „Slavija“, oglasio se pjevač, kojem je ovaj njegov monstruozni postupak smiješan.

Nakon što je Kurir u jučerašnjem broju ekskluzivno otkrio da je Miroslav Ilić pokušao da siluje Lepu Brenu sredinom osamdesetih u hotelu „Slavija“, oglasio se pjevač, kojem je ovaj njegov monstruozni postupak smiješan.

Naime, on je u izjavi za Kurir ironično i s podsmjehom poručio da se za sporni događaj obratimo vlasnici „Granda“ kako bi nam ona detaljno ispričala šta se dogodilo kobne noći.
- Ha-ha-ha. Ma pustite to, molim vas. Neću to da komentarišem, zovite Brenu i te vaše izvore i neka vam oni sve to lepo ispričaju kako je bilo - rekao je, ne prestajući da se smije.

Breni sigurno sve ovo nije smiješno. Verovatno joj nije ni prijatno što je na vidjelo izašlo nešto što je skrivala više od tri decenije. Vlasnica „Granda“ trenutno se nalazi na odmoru u Hrvatskoj i njen broj telefona je bio nedostupan.

Podsjetimo, Kurir je u jučerašnjem broju ekskluzivno otkrio da je Ilić pokušao da napastvuje Brenu u hotelu „Slavija“ poslije jedne zabave na kojoj su pjevali. Njih dvoje su tada dosta radili zajedno jer su imali duet „Jedan dan života“ i bili su u korektnim odnosima. Ali sve se promjenilo kada je Ilić mrtav pijan upao u njenu sobu želeći da imaju seks.
Napao ju je, ona se branila, ali je uspjela da se otarasi pomahnitalog kolege tek kad je uletjelo obezbjeđenje, koje je čulo njeno zapomaganje, i izbacilo Miroslava napolje. Brena nije htjela Ilića da prijavi policiji kako bi izbjegla skandal, a za ovu neprijatnu situaciju znaju samo njeni najbliži. Čak ni s kolegama nikada nije htjela da podijeli šta je sve doživjela sa Ilićem.


SRAMOTA Drljača brani Miroslava Ilića
TREBALO JE DA PITA BRENU ZA SEKS, PA DA NAPADA!

Ilićevog kolegu Boru Drljaču nije iznenadilo što je Miroslav upao u Breninu sobu s namjerom da s njom ima seks.
- U to vreme Miroslav je mnogo pio, a kad je bio pijan, znao je da bude baš nezgodan. Zbog toga me i ne čudi da je to uradio, ako je zaista uradio. Ja o tome do sada ništa nisam čuo, ali verujem da je i on, kao i svi mi, bio u sobi s koleginicama, pokušao nešto i bio izbačen - kaže Drljača i nastavlja:
- Njegovo je bilo da pita. Nije trebalo odmah da je napada. Brena je u to vreme najbolje izgledala, svi su je hteli. Bila je seks-bomba, verujem da mu se svidela. Ona svoju lepotu nije koristila, bila je vaspitana i lepo se ponašala. Ali i Miroslav je dobar čovek.


Reagovanja
PJEVAČI ZATEČENI SAZNANJEM DA JE MIROSLAV ILIĆ SEKSUALNO NAPAO BRENU

Goca Božinovska
BIO JE NEZGODAN KAD POPIJE

Brena mi nikad ništa nije pričala o tome. Miroslav je uvek bio dobar prema meni, ali mi je bivši muž Rade Vučković pričao da je bio vrlo nezgodan kad se napije.

Zoran Radanov (Slatki greh)
MOGUĆE JE DA JE TO ISTINA

Ne znam ništa o tome, ali sve je moguće. Mi smo svirali s Brenom, ali nismo bili toliko bliski, pa nam nije pričala svoje intimne stvari. U to vreme nije bila u braku, bila je slobodna i mogla je da radi šta hoće.

Zorica Marković
MIROSLAV NE LIČI NA NASILNIKA

Nikad nisam čula za tu priču. Inače, s Miroslavom nikad nisam bila bliska, ali mi ipak ne liči na nasilnika.

Zlata Petrović
U ŠOKU SAM

Molim? U šoku sam! Bože, šta sve neću čuti. Nikad ne bih rekla da je Miroslav u stanju to da uradi.

 

izvor: kurir

Ne propustite