"NOVI DEAL"

Od danas počinje velika nagradna igra!

Objavljeno:13.06.2016 - 10:08
A A A Times Arial

Velika nagradna igra portala Novi.ba i Sport.ba u suradnji sa CityDeal.ba nudi pregršt zanimljivih i vrijednih nagrada.

Glavna nagrada koju dodjeljujemo jednom mjesečno, a ovisno o iskazanom interesovanju naših posjetilaca moguće i dva puta, jeste besplatan sedmodnevni boravak na Jadranu za dvije osobe ili četveročlanu porodicu!

Svake sedmice obezbjeđujemo po dvije dnevne nagrade (svakog utorka i petka) koje uključuju ručak ili večeru, masaže i tretmane u SPA centrima,  pa sve do besplatnog vikenda na nekoj od bosanskohercegovačkih planina i prelijepih domaćih izletišta.

Menadžment portala Novi.ba i Sport.ba, u dogovoru sa rukovodstvom CityDeal.ba, ovim putem objavljuje i pravila za učešće u nagradnoj igri „Novi Deal“.

Nagrade mogu dobiti svi naši posjetioci koji mobilnim telefonom uslikaju neku zanimljivu fotografiju ili snime video sadržaj. S obzirom na to da se nagradna igra organizira i preko portala Sport.ba, u borbi za nagrade mogu učestvovati i svi koji nam pošalju najzabavniji ili najozbiljniji komentar o utakmicama EURA 2016 koje se upravo održava u Francuskoj.   

Sve fotografije, video sadržaji i komentari šalju se putem vibera na broj: +387 62 858 528 ili na e-mail: reporter@novi.ba

O nagradama odlučuje žiri portala novi.ba i sport.ba

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: