Novi.ba: Pogledajte promociju dugo najavljivanog modela Huawei P9

Bosna i Hercegovina
Novi.ba: Pogledajte promociju dugo najavljivanog modela Huawei P9
Zvaničan dolazak premium modela Huawei P9 na tržište Bosne i Hercegovine, kompanija BH Telecom u suradnji sa Huawei firmom obilježila je danas svečanim događajem u 4 sobe gospođe Safije u Sarajevu, na kojem je pored ostalih bh medija, prisustvovao i naš portal Novi.ba.

Novi.ba: Pogledajte promociju dugo najavljivanog modela Huawei P9 

Zvaničan dolazak premium modela Huawei P9 na tržište Bosne i Hercegovine, kompanija BH Telecom u suradnji sa Huawei firmom obilježila je danas svečanim događajem u  restoranu 4 sobe gospođe Safije, u Sarajevu, na kojem je pored ostalih bosanskohercegovačkih medija, prisustvovao i naš portal Novi.ba. 

Događaj je započeo govorom Dalibora Ritana, voditelja prodaje kompanije Huawei u BiH i koji je istakao saradnju ove dvije kampanije i pohvalio prednosti savremenog telefona.

"Nakon svjetske premijere u Londonu, danas predstavljamo Huwaei model P9 i u Sarajevu, zahvaljujući saradnji te firme sa BH Telecomom. Korištenje kamere je podignuto na viši nivo nego što je to bilo kod prijašnjih modela", istakao je Ritan.

Zatim je svečanost vodila novinarka Emela Burdžović. Novinarima i svim prisutnim se obratio i Tibor Čavić koji je jasnije i konkretnije pojasnio sve funkcije skupocjenog modela.

"Mobitel Huawei P9 je prvi mobitel namijenjen za fotografisanje, specifičan je po faktoru kojeg definiše dual kamera. Sjajan dizajn, moćan procesor, operativni sistem su samo neke od odlika", naveo je Tibor Čavić. Zatim su prisutni mogli uživati u pjesmama hora Arabeske. Na kraju svečanosti dodijeljene su slučajnim odabirom i četiri nagrade.  Glavna i najvažnija nagrada bio je upravo mobitel Huawei P9 kojeg je osvojio noviran iz Oslobođenja. 

Na kraju svečanosti novinari su mogli uživati u zakuski i ukusnim pićima. 

Ovaj mobitel možete i vi kupiti u BH Telecom poslovnicama koje vam nude i otplatu na 12 ili 24 rate.

 

Ne propustite