Generalni menadžer Netsa otkrio najnovije vijesti o Teletovićevom stanju

Košarka
Generalni menadžer Netsa otkrio najnovije vijesti o Teletovićevom stanju
Kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine i član Brooklyn Netsa Mirza Teletović zadržan je u bolnici u Los Angelesu. “Naše misli su prije svega s Mirzom i njegovom porodicom. Sretni smo da je naš medicinski tim bio u stanju da dijagnozira njegove probleme već u Los Angelesu. Posjetio sam Mirzu jutros, bio je raspoložen, te je počeo s tretmanom i oporavkom”, otkrio je generalni menadžer Mrežica Billy King.

Kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine i član Brooklyn Netsa Mirza Teletović zadržan je u bolnici u Los Angelesu.

Teletoviću su dijagnosticirani krvni ugrušci u plućima, te su doktori odlučili da ga zbog ozbiljnosti situacije zadrže u bolnici.

Za sada je nepoznatno koliko će vremena Teletović provesti u bolnici, ali američki mediji tvrde kako je situacija s njegovim zdravljem veoma ozbiljna.

Također je potvrđeno kako Teletović ove sezone više neće izlaziti na NBA parkete.

“Naše misli su prije svega s Mirzom i njegovom porodicom. Sretni smo da je naš medicinski tim bio u stanju da dijagnozira njegove probleme već u Los Angelesu. Posjetio sam Mirzu jutros, bio je raspoložen, te je počeo s tretmanom i oporavkom”, otkrio je generalni menadžer Mrežica Billy King.

Izostankom bh. košarkaša Netsi su se našli u nezavidnoj poziciji, te će morati potražiti pojačanje za nastavak sezone.

Ne propustite