Premijera filma ''First Monday in May''

Kultura
Premijera filma ''First Monday in May''
Trećeg petka u aprilu premijerno je prikazan film The First Monday in May u Hollywoodu. Glavna i odgovorna urednica Vogue-a Ana Wintour, Bryan Lourd i Wendi Murdoch su bili domaćini, a film je prikazan unutar Studio A u NeueHouse, zgradi u kojoj su nekada bili smješteni CBS radio i televizija.

Trećeg petka u aprilu premijerno je prikazan film The First Monday in May u Hollywoodu. Glavna i odgovorna urednica Vogue-a Ana Wintour, Bryan Lourd i Wendi Murdoch su bili domaćini, a film je prikazan unutar Studio A u NeueHouse, zgradi u kojoj su nekada bili smješten CBS radio i televizija. Nakon što su gosti izašli iz svojih automobila na Sunset Boulevard, uvedeni su u pozorište. Nat King Cole je pjevušila preko zvučnika, a konobari su posluživali šampanjac i ricotta crostini. Allison Williams je nosila samo bijelu boju; James Corden i Julia Carey, Rosetta i Balthazar Getty su pozirali ispred impresivnog cvijeća.

Nakon dovoljno druženja prisutni su se smjestili na svoja mjesta. Prostorija u kojoj je prikazan film nije bila tradicionalna soba za projekciju, nego nešto poput veće, jako udobne dnevne sobe. Lourd, jedan od suorganizatora, je primijetio popularnost potpuno novog filma rekavši: "Ljudi čekaju u redovima da uđu u kina širom New York-a."

Ne propustite