Kako Evropa *ebe svoju djecu u mozak?

Tema sedmice
Kako Evropa *ebe svoju djecu u mozak?
I ko je na kraju koga napao i silovao, ako bismo uzli u obzir “argumente” bilo poljskih bilo drugih kulturnih ili religijskih rasista? Da je nakav “mistični” silovatelj Islam napao čedno djevojče Evropu, ili da je vitez sa krstom na glavi “Evropljanin” silovao čednu gospođicu Islam? Silovanje je pojava koja postoji i na različite se načine manifestuje u svim kulturama i civilizacijama i samo je, ne samo zlonamjeran, već idiotski rasistički um može poistovijetiti sa kompletnim sistemma kultura kakvi su “Islam”, “Evropa”, “Afrika”, “Jevreji” i drugima.

Jedan histerični strah kola ujedinjenom i nikad podijeljenijom Evropom: strah od silovanja. Tačnije, strah da će Evropa, ta kolijevka civilizacije, mira, ljudskih prava, dom prosperiteta, simbol čednosti i nevinosti biti brutalno silovan od strane migranata, tačnije od muslimanskih migranata. Veoma popularni desničarski poljski sedmičnik wSieci, odnosno Mreža je otišao toliko daleko da simulira nacističke jevrejske karikature iz Drugog svjetskog rata, objavivši naslovnicu na kojoj mladu plavušu, ogrnutu zastavom EU siluju migranti tamne kože uz naslov: “Islamsko silovanje Evrope”. Ni manje ni više: i islamsko i silovanje i Evrope. 

Na stranu sad što je u EU, kolijevci zapadne demokratije, postalo posve trendy ponovo objavljivati nebuloze o zavjerama sionskog priorata, ili neke druge organizacija, čiji crnomagijsku mudraci iz neke mračne prostorije na Menhetnu supersmartfonima navode izbjeglice upravo na stari kontinent, kako bi uništili njegovu čednost i čistoću. Na stranu sad i svi dušebrižnici koji migrante dehumaniziraju proglašujući ih za anđeoska stvorenja samo radi njihove patnje, konstruišući njihove idealtipske slike u svojim honey-bunny svjetovima koji nestaju kao baloni od sapunice u dodiru sa nemanihejskom, tj. necrno-bijelom stvarnošću. Poklonimo samo pažnju rasističkoj gluposti i uopštavanju. Kaže se “islamsko”, iako islam, ma ko ga i koliko preferirao zabranjuje silovanje, kao i hrišćanstvo. Kao uostalom kao i sekularni evropski zakoni. Da li postoje ipak muslimani koji siluju žene, čak pevertirajući svete tekstove da bi opravdali takve radnje? Da. Jedan od najboljih primjera su upravo silovanja koja su se odigrala širom Njemačke u novogodišnjoj noći. Nedavno je internetom kružio i klip u kojem stanovita islamska teologinja sa kariskog Al-Ahzara, mrtva-hladna, tumači, kako muslimanski zapovjednik ima pravo na seksualni odnosa s djevojkama koje zarobi u ratu.Većina komentara na ovaj klip su bili oni vjernika- muslimana koji su osudili ovakav stav.

Postoje li hrišćani ili oni koji se tako nazivaju koji siluju žene? Ne treba samo spomrnuti nedavni rat u Bosni i Hercegovini i poznatu rečenicu umirovljenog episkopa zvorničko-tuzlanskog prije nego što će silovati muslimansku nesretnicu, a netom prije nego što je prisilno pokrstiti:"Neću kasnije, bit će grijeh kada bude naša, ja hoću sada". Da ne govorimo o doslovnoj kulturi silovanja bogoslova koju je dotični uspostavio ili skandaloznm pedofilskim skandalima, kako u Rimokatoličkoj, tako i u pravoslavnoj crkvi, koji se i dalje pedantno zataškavaju. Možemo ići i dalje i govoriti o zločinima silovanja koje je počinila američka vojska u Iraku, silujući malodobne dječake pred njihovim majkama. “Vidio sam (ime oficira izbrisano) kako *ebe dijete, koje je moglo imati između 15 i 18 godina… Kada sam začuo vriske popeo sam se uz stepenice i ugledao (ime izbrisano) kako stavlja svoj *urac u anus maloga djeteta. Nisam moga vidjeti dječje lice, jer je bilo skriveno vratima. Ono što sam vidio je da je jedna žena-vojnik fotografisala ovu scenu.”, posvjedočio je Kasim Hilas, zatočenik zloglasnog Abu Graiba o nečemu što bi, s druge strane, svaki islamistički histerik mogao protumačiti kao atak američkih vrijednosti na savršenstvo islamskoga društva. Iako je jasno da američki sekularni zakoni ne odobravaju, već kažnjavaju silovanje, baš kao što su i kaznili monstrume iz Abu Graiba.

 I ko je na kraju koga napao i silovao, ako bismo uzli u obzir “argumente” bilo poljskih bilo drugih kulturnih ili religijskih rasista? Da je nakakv “mistični” silovatelj Islam napao čedno djevojče Evropu, ili da je vitez sa krstom na glavi “Evropljanin” silovao čednu gospođicu Islam? Silovanje je pojava koja postoji i na različite se načine manifestuje u svim kulturama i civilizacijama i samo je, ne samo zlonamjeran, već idiotski rasistički um može poistovijetiti sa kompletnim sistemma kultura kavi su “Islam”, “Evropa”, “Afrika”, “Jevreji” i drugima. 

Ako bismo išli u krajnost, šta ćemo sa zabrInjujućim podacima o, već zaboravljenom Austrijanzu Josephu Fritzlu koji je vlastite kćeri godinama držao zazidane u podrumu i silovao, a one mu rađale djecu? Ili o zabrinjujućm studijama koje govore o porastu incesta u Njemačkoj i Finskoj, dakle upravo u nim zemljama koje su bile ponajviše zahvaćene novgodišnjim talasom “gang” silovanja? Da li će, ugledni poljski časopis koji se zabrinuo za čudoređe evropskih djevojaka objaviti skarednu montažu incestnog seksualog odnosa na kojoj su svi ogrnuti zastavama EU i sa naslovom: “Evropa *ebe svoju djecu!” I jebe ih. Ona radikalna desničarska. Ali u mozak!

Ne propustite