Zorica Brunclik buduća ministrica?

Kultura
Zorica Brunclik buduća ministrica?
Ima planove i za predstojeće izbore.

Zorica Brunclik je ponovo sve iznenadila kada je izjavila da već ima spreman outfit za Uskrs nakon što izazvala veliku pažnju svojim novogodišnjim stajlingom kada je nosila ogrlicu od ukrasa za jelku i kopiju drveta na naočalama.

"Videla sam da su neke moje koleginice za Novu godinu kupile one skupocene „balmen“ haljine i mediji su ih jedan dan provukli po novinama i portalima - i sutradan na njih zaboravili. Međutim, o mom novogodišnjem stajlingu danima se pričalo, to je držalo pažnju. Koliko sam detinjasta, možda ću korpu sa ofarbanim jajima staviti na glavu za Uskrs", poručila je Zorica.

Ona već ima planove i za predstojeće izbore. "Prihvatila bih da budem ministar za brigu o deci i porodici i nadam se da će se taj resor vratiti u novom sastavu. Verujem da će ljudi koji ubuduće budu vodili zemlju imati dovoljno sluha da izdvoje to ministarstvo, da ono postoji za sebe", kaže Zorica, koja tvrdi da se nikad ne bi vratila u žiri „Zvijezda Granda“.

"Ne bavim se više „Zvezdama Granda“. Nema tog novca koji bi me vratio u tu fotelju, a nisam znala da se i to plaća ", kaže ona.

 

Ne propustite