MONSTRUOZNO: Pokušao ubiti svoje nerođeno dijete

Šokantno!
MONSTRUOZNO: Pokušao ubiti svoje nerođeno dijete
Jarod Rebuck (25) djevojci je za Božić poslužio čaj s biljnim sastojkom koji izaziva pobačaj. Srećom, nakon par gutljaja, primjetila je da nešto nije u redu Jarod je u pritvoru pod jamčevinom od 126.000 kuna zbog pokušaja ubojstva svog nerođenog djeteta.

Jarod Rebuck (25) djevojci je za Božić poslužio čaj s biljnim sastojkom koji izaziva pobačaj. Srećom, nakon par gutljaja, primjetila je da nešto nije u redu
Jarod je u pritvoru pod jamčevinom od 126.000 kuna zbog pokušaja ubojstva svog nerođenog djeteta. 

jarod

Mladić iz američke Indiane pozvao je na Božić svoju trudnu djevojku na čaj u koji je stavio biljni preparat za prekid trudnoće. Djevojka je nakon par gutljaja postala sumnjičava jer je čaj imao čudan okus i miris, pa je mladiću pretražila mobitel. U povijesti internetskih pretraživanja pronašla je da je Jarod 'guglao' načine kako izazvati pobačaj. 
Policija je kazala da joj je u čaj usuo kapi muškatne kadulje koja se koristi kao antidepresiv, za menstrualne grčeve, a povezuje ju se i s pobačajima.

Djevojka, koja je u 4. tjednu trudnoće, i njeno dijete, nisu ozlijeđeni, a mladić se pravdao da nije 'psihički i financijski' spreman postati otac. Prijeti mu 20 godina zatvora i kazna od 63.000 kuna.

 

 

Izvor:24sata.hr

Ne propustite