Hit nad hitovima: Saša Kovačević objavio spot za novu pjesmu „Živim da te volim“

Kultura
Hit nad hitovima: Saša Kovačević  objavio  spot  za  novu pjesmu „Živim da te volim“
Dokaz da Saša radi vrijedno, govori nam i činjenica da je nedugo nakon objavljivanja spota za pjesmu „Rođendan“ koja je za kratko vrijeme imala preko 5 miliona pregleda, a koja je isvrstana u jednu od najskupljih u Sašinoj karijeri, objavio i spot za novu pjesmu“ Živim da volim“, koja će zasigurno nulirati sve ostale!

Dokaz da Saša radi vrijedno, govori nam i činjenica da je nedugo nakon objavljivanja spota za pjesmu „Rođendan“ koja je za kratko vrijeme imala preko 5 miliona pregleda, a koja je i svrstana u jednu od najskupljih u Sašinoj karijeri, objavio i spot za novu pjesmu “ Živim da volim“, koja će zasigurno nulirati sve ostale!

Na svom Facebook profilu je napisao sljedeće:

Dragi moji, ovaj put je 'uskoro' stvarno i imalo to značenje tako da već sada imate mogućnost da poslusate i pogledate spot za novu pesmu 'Živim da te volim'... Nadam se da ćemo vam koliko toliko ugrejati ove zimske dane onim sto smo vam pripremili i da ćemo zajedno ući u Novu godinu sa jednom lepom baladom. Hvala svima koji su doprineli da ova pesma i spot izgledaju onako kako smo i želeli... UZIVAJTE!

Dakle, kao što je i Saša rekao, uživajte u novom hitu!

 

Ne propustite