Ovo je najgora namirnica u salati: Nju prvu sjeckate, a samo kvari ukus

Praktična žena
Ovo je najgora namirnica u salati: Nju prvu sjeckate, a samo kvari ukus

Znate li koju namirnicu biste trebali izbjegavati u salatama?

Povrtna salata je ukusan obrok za doručak, ručak i večeru, ali znate li koju namirnicu biste trebali izbjegavati u ovakvim jelima?

Magda Gessler otkrila je svoju tajnu.

Poznata kuharica već dugi niz godina savjetuje što, kako i kada pripremati za jelo. Povrtna salata vam se čini kao banalan recept koji se „ne može pokvariti“? Možda ćete se iznenaditi.

Povrtna salata po Magdi

Magda je prije izvjesnog vremena predstavila svoj omiljeni recept za povrtnu salatu. Sastoji se od kuhanog krumpira, mrkve, kiselih krastavaca, zelenog graška i, naravno, tvrdo kuhanih jaja. Tajna je da je ostavite u hladnjaku preko noći.

Postoji li nešto što nikada ne biste trebali dodavati u salatu? Prema Magdi, to je crveni luk. Prema riječima kuharice, procesi koji se odvijaju u fermentiranom luku uzrokuju neugodan miris i mogu u potpunosti pokvariti okus salate.

Ne propustite