Zvezda Granda Mustafa Omerika zamjerio učesniku jer je "pjevao četničku pjesmu"!

Šokantno!
Zvezda Granda Mustafa Omerika zamjerio učesniku jer je "pjevao četničku pjesmu"!
Mustafa Omerika, inače Zvezda Granda i član stručnog žirija ove manifestacije "zamjerio" učesniku takmičenja jer je "pjevao četničku pjesmu"


U nedjelju je u mostarskom prigradskom naselju Bijelo polje u Domu kulture održano takmičenje pjevača amatera Prvi glas Bijelog polja. Od njih ukupno 17 koji su uzeli učešća u takmičarskom dijelu publiku je digao na noge i oduševio svojom odličnom izvedbom Anid Ćušić sa pjesmom "Pukni zoro" od Magnifico bend.

Međutim, to mu nije bilo dovoljno za pobjedu nego tek za drugo mjesto, jer mu je Mustafa Omerika, inače Zvezda Granda i član stručnog žirija ove manifestacije "zamjerio", kako navodi naš izvor, jer je kako mu je rekao Omerika "pjevao četničku pjesmu". 


Prvo mjesto je ipak pripalo lokalnoj djevojci Dželidi Ljevo koja je skromnom izvedbom pjesme "Kako da se pomirim sa tim" Snežane Đurišić ipak zadovoljila stručni žiri u sastavu Mustafa Omerika, Salem Sihirlić, Salem Bubalo, Miralem Gluhović i Mersida Mujan. 


Publika je odluku žirija dočekala sa velikim negodovanjem nakon čega je Zvezda Granda Mustafa Omerika prišao drugoplasiranom Anidu Ćušiću i rekao mu da je pjavao "četničku pjesmu" te da je to razlog što na ovom takmičenju nije mogao ipak pobjediti uprkos činjenici da jeste bio najbolji. 


Možda bi trebalo pitati Sašu Popovića koji je od mlađahnog Mustafe Omerike napravio zvezdu da li je pjesma "Pukni zoro" zaista "četnička" kako tvrdi mladi pjevač. 

 

Ne propustite