1 sastojak mijenja sve: Krompir će biti toliko sočan i hrskav, da nećete moći prestati jesti

Praktična žena
1 sastojak mijenja sve: Krompir će biti toliko sočan i hrskav, da nećete moći prestati jesti

Savršen sklop slatkog i slanog, izazvaće potpuno oduševljenje gostiju

Krompir je postao univerzalno jelo, koje možemo praviti na mnogo načina, a svaki da bude posebno lijep i ukusan za sebe.

Ovakav pečen krompir sa ovim jednim dodatom, postaće vam svakodnevni dodatak jelima. Samo uz pomoć jedinstvenog meda, dovodi nas do skroz desete dimenzije ukusa.

Savršen sklop slatkog i slanog, izazvaće potpuno oduševljenje toliko da nećete moći prestati jesti.

Sastojci:
-Tri veća krompira
-Dvije kašike meda
-250 ml vode
-Jedna kašika suvog začina
-Jedna kašičica sušenog peršunovog lista
-100 ml ulja

Priprema:
Krompir oljuštiti i očistiti na ne baš krupne komade.

 Sipajte vruću vodu, med, ulje i na kraju suve začine. Miješati dok se skroz med ne otpi.

U glinenu posudu izručite krompir i prelijte ga smesom sa medom, potom stavite da se peče na 200 stepeni.

Kada voda provri i krompir vri u rerni 30 minuta otvoriti pa izmešati lagano kašikom.

Vodu ostavite da ispari a krompir da se malo zapeče pa zatim posoliti peršunom i služiti toplo.

(Naj Žena)

Ne propustite