Leonard vodio Spurse, Miamiju pripala završnica protiv Oklahome

Košarka
Leonard vodio Spurse, Miamiju pripala završnica protiv Oklahome
Memphis Grizzliesi su kod kuće uvjerljivo poraženi od San Antonio Spursa

Memphis Grizzliesi su kod kuće uvjerljivo poraženi od San Antonio Spursa 103:83. Utakmica je prelomljena u drugoj četvrtini kada se razigrao Kawhi Leonard. Na kraju je završio s 27 poena (7-9 trice) i osam skokova.

Kod Memphisa najbolji su bili Conley, Gasol i Chalmers s 15 poena.

Miami Heat je u napetoj završnici pobijedio Oklahomu City Thunder 97:95. Kevin Durant je ubacio posljednji koš za goste minutu i pol prije kraja kada je tricom doveo OKC na dva poena prednosti. (95:93)

Zatim na scenu stupa Dwayne Wade. Prvo pogađa polaganje za izjednačenje 30 sekundi prije kraja, a nakon toga je fauliran sekundu i pol do kraja te pogađa oba bacanja za vodstvo 97:95. Russell Westbrook je imao šut za pobjedu, ali njegov pokušaj nije dodirnuo obruč.

Wade je bio najbolji kod Miamija s 28 poena, četiri skoka i isto toliko asistencija. Kod Oklahome su najbolji bili Westbrook i Durant s 25 poena.

U ostalim utakmicama, Denver je svladao Toronto 106:105, Portland je kod kuće prekinuo niz Indiane od šest uzastopnih pobjeda 123:111, Boston je pobijedio Kingse u utakmici odigranoj u Mexico Cityju 114:97, a Orlando Magic pobijedio je na gostovanju Utah Jazz 103:94

 

Ne propustite