Kako odabrati prave naušnice?

Moda i ljepota
Kako odabrati prave naušnice?
Izbor naušnica nije nimalo lak za pripadnice ljepšeg pola. Jako je važno obratiti pažnju prilikom izbora ovog komada nakita, jer u potpunosti može da popravi naš izgled. Stil će vam biti narušen ukoliko nakit nije usklađen sa frizurom i odjećom.

Izbor naušnica nije nimalo lak za pripadnice ljepšeg pola. Jako je važno obratiti pažnju prilikom izbora ovog komada nakita, jer u potpunosti može da popravi vaš izgled. Stil će vam biti narušen ukoliko nakit nije usklađen sa frizurom i odjećom.

Damama koje nose punđu ili konjski rep, pristaje gotovo svaki model. Za svečanije prilike preporučuju se elegantne naušnice od plemenitih materijala, a za svakodnevnicu dekorativna bižuterija. Starijim osobama bolje stoje manji komadi, a mladim djevojkama veliki, kakvi su sada u trendu. Osobe s okruglim licem i naglašenim obrazima, trebalo bi da izbjegavaju okrugle naušnice. Žene sa izduženim licem ne bi trebalo da nose dugačke i uske modele, jer će izgledati mršavije.

Ako je kosa kratka, stilisti savjetuju da se izbjegavaju krupni komadi nakita na ušima, dok uz dugu kosu oni, ne samo da dolaze u obzir, već su i poželjni da bi došli do izražaja. Važno je i da naušnice budu u skladu sa bojom kose, pa bi dragi ili dekorativni kamen trebalo da se slaže i bude iste ili slične nijanse.
Preporučuje se da nakit bude usklađen sa bojom očiju, odnosno da je takav nakit idealan ukoliko je jednakih tonova kao i vaše oči.

Izvor fotografije: ona.idnes.cz

 

Ne propustite