Jezivi detalji užasa u Sarajevu: Žena danima mučena, udarana sa više različitih predmeta

Crna hronika
Jezivi detalji užasa u Sarajevu: Žena danima mučena, udarana sa više različitih predmeta

Nermina Ravlić najvjerovatnije je danima mučena u stanu u Kolodvorskoj ulici u Novom Sarajevu, gdje je i pronađeno njeno tijelo, nakon čega su policajci uhapsili njenog supruga Gorana Ravlića (36), njegovu majku Ledžibu Ravlić (76) te Latifa Jašarevića (67), saznaje Oslobođenje.

Prema prvim rezultatima istrage, nesretna žena je imala više povreda po tijelu. Izvor blizak istrazi otkrio nam je da je žena udarana i sa više različitih predmeta.

Dio tih predmeta istražitelji su uspjeli pronaći.

I najiskusniji istražitelji ostali su u šoku kada su shvatili da je, pored direktnog izvršioca - Gorana, aktivno učestvovala i njegova majka. 

U prilog toj konstataciji ide i činjenica da se Ledžiba u početku istrage sumnjičila za saučešništvo, a sada, kao i njen sin, na teret joj se stavlja ubistvo na naročito okrutan način.

Starica je u petak poslije 19 sati alarmirala Policijsku upravu (PU) Novo Sarajevo tražeći intervenciju policije te tvrdeći da im ima saopćiti važne informacije.

Navela je da se nalazi u ulici Hamdije Čemerlića u Novom Sarajevu, gdje je i zatekla policijska patrola. Ona je policiji ispričala da se njen sin udaljio iz stana u namjeri da sebi, kako je navela, naudi.

Odmah je obaviještena i tužiteljica Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, koja je naložila da stručni tim otvori vrata stana.

Policajci su zatekli jeziv prizor - tijelo žene sa vidljivim tragovima nasilja. Alarmirana je i Hitna pomoć, čiji su ljekari, nažalost, mogli samo kontatovati smrt.

Ne propustite