Ovu biljku odmah bacite ako je od nekoga dobijete na poklon: Donosi siromaštvo

Zanimljivosti
Ovu biljku odmah bacite ako je od nekoga dobijete na poklon: Donosi siromaštvo

Ovu biljku nikada nemojte držati u kući

Ako je vjerovati Feng šuiju postoje biljke koje u dom mogu da donesu lošu sreću, negativnu energiju i samim tim ugroze živote svih koju u njemu žive.

Ovi stručnjaci smatraju da pojedine biljke iscrpljuju mentalnu snagu svojih vlasnika i da unose razdor u odnose. Posebno loš uticaj one imaju u malim prostorima, stanovima koji su skučeni i tjesni.

Stručnjaci smatraju da je ove biljke bolje držati u javnim ustanovama i velikim poslovnim kompanijama, tamo gde je promet ljudi na dnevnom nivou veliki, piše Hello.

U poslovnim prostorima, velika monstera koja se širi i raste predstavlja simbol napretka i prosperiteta, međutim, u stanu, pogotovo ako je mali, osim što „zagušuje“ prostor, ova biljka ometa slobodan protok pozitivne energije.

Monsteru upravo zbog ovoga nazivaju i biljkom energetskim vampirom.

Difenbahija je jedna od biljaka koja se gaji u mnogim kućama, a ukoliko se unese u organizam, može da izazove osjećaj pečenja u ustima i grlu

Ona nije biljka energetski vampir, ali je otrovna i nikako ne biste smjeli da je držite u kući ukoliko imate dijecu ili kućne ljubimce.

Ne propustite