Zdravko Čolić kupio stan u Hrvatskoj: Pogledajte luksuz koji ga je koštao oko 11.000 KM po kvadratu

Show
Zdravko Čolić kupio stan u Hrvatskoj: Pogledajte luksuz koji ga je koštao oko 11.000 KM po kvadratu

Zdravko Čolić jedan je od omiljenih pjevača s naših prostora, a da posjeduje i nekretninu u Hrvatskoj, prošle je godine objavljeno u medijima.

Jedan od najvećih muzičara regije Zdravko Čolić posjeduje nekoliko nekretnina, a prošle godine u javnost je dospjela vijest da je kupio stan u Puli.

Rođeni Sarajlija odlučio se za stan u Marini Veruda, u jednoj od zgrada koje se upravo grade u sklopu atraktivnog i skupocjenog projekta smještenog na granici između marine i Pješčane Uvale, objavio je prošle godine Istarski.hr.

Riječ je o pet zgrada smještenih na brdu iznad marine koje se nadvijaju nad zaljevom i iz kojih, čak i s nižih katova, puca pogled na brodice, hotel Histria, Verudu Porat, Verudelu, Pješčanu Uvalu, Fratarski otok...

To je jedan od najvećih i najskupljih stambenih projekata u Puli u posljednje vrijeme, a cijena stanova se kreće oko 5.500 eura po kvadratu. Kako u ponudi ima i velikih stanova, krajnji iznosi u pojedinim slučajevima iznosit će debelo preko pola miliona eura, piše Večernji.

Predviđeno je da se izgradi oko 150 stanova raspoređenih u pet zgrada. Čolić je prošle godine imao koncert u pulskoj Areni, što su mnogi povezali s činjenicom da je u tom gradu poželio imati stan.

Ne propustite