CECA U NJEMAČKOJ BODRI SRBIJU: Pogledajte kako su Anastasija i ona ušetale u Allianz Arenu (FOTO)

Show
CECA U NJEMAČKOJ BODRI SRBIJU: Pogledajte kako su Anastasija i ona ušetale u Allianz Arenu (FOTO)

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović stigla je u "Allianz Arenu" u Minhenu, odakle će bodriti reprezentaciju Srbije, koja od 15 sati igra meč protiv reprezentacije Slovenije.

Ona je stigla potpuno opremljena za navijanje, u dresu Orlova i sa kačketom na kom piše "Srbija". Njena kćerka Anastasija također je blistala u istom dresu, a uzbuđenje i kod jedne i kod druge je primjetno.

Meč prati u društvu kćerke Anastasije i nekoliko svojih prijatelja, a da će na tribinama biti napeto, jasno je, jer će na terenu igrati i njen zet Gudelj.

Inače, Ceca je prije nekoliko dana iz Beograda otputovala u Minhen, gdje će provesti nekoliko dana, sa ćerkom i zetom.

One su smeštene u jednom elitnom hotelu, gdje inače boravi i porodica (roditelji, brat i sestra) Anastasijinog supruga, fudbalera Nemanje Gudelja.

Podsjetimo, pred našim kamerama Ceca je dala kratku izjavu iz Nemačke i podelila uzbuđenje.

- Gledala sam utakmicu protiv Engleske, navijali smo, navijaćemo i dalje. Apsolutno smo uz naš tim. Kako čitava naša zemlja, tako i ja. Nadam se, imam pozitivan doživljaj na sve to. Videli smo protiv Engleske. Toliki strah, Englezi, Englezi, Englezi... Kad se zapne i kad se igra kako treba za svoju zemlju i kad se pokažu zubi na fudbalski način, vidi se kvalitet. Mislim da imamo mnogo velike šanse da prođemo dalje, sve je sada do nas - rekla je Ceca.

Na pitanje šta očekuje u nastavku EP, poslala je jasnu poruku:

- Očekujem pobjedu, ništa manje. I protiv Slovenaca i protiv Danaca! - istakla je ona.

(Telegraf.rs)

Ne propustite