KARLEUŠA OTKRILA KOJA JOJ JE NAJLJEPŠA SRPKINJA: Evo koga je izabrala, iznenadit će vas

Show
KARLEUŠA OTKRILA KOJA JOJ JE NAJLJEPŠA SRPKINJA: Evo koga je izabrala, iznenadit će vas

Karli se pojavila na crvenom tepihu Izbora za Mis Srbije i oduševila sve izgledom

Jelena Karleuša pojavila se na gala događaja koji se sinoć održao u Beogradu, na Trgu Republike.

Karli je bila predsjednica žirija Izbora za Mis Srbije, a za ovaj specijalni događaj obukla se u skladu sa temom i oduševila prisutne.

Inspiracija za večerašnji izgled bila joj je čuvena glumica i model Merilin Monro.

- Osjećam se glamurozno. Velika mi je čast što sam pozvana da budem predsjednica žirija za Mis Srbije. Jedna ozbiljna titula koja bira damu koja će predstavljati Srbiju na svjetskom izboru na najbolji mogući način. Srbija je poznata po najlepšim ženama - izjavila je Jelena pa otkrila da li je ona nekada maštala o tome da se prijavi.

- Kako da ne, ali nikada nisam bila dovoljno lijepa. Nisam lijepa kao ove djevojke, ali smatram da pored ljepote one posjeduju i harizmu, šarm, intelekt, sve ono što ćemo večeras nadam se vidjeti i da će pobijediti najbolja - istakla je JK.

Na pitanje kako održava liniju modela, priznala je:

- Nikada nisam imala manekensku liniju, ali način na koji sam ja donekle u dobroj formi ne bih preporučila - izjavila je Jelena.

Karleuša je otkrila i ko je po njenom mišljenju najljepša Srpkinja:

- Sebe uopšte ne ubrajam u lepe žene, ali mogu da kažem da sam interesantna. Svakako zabavna, nikako dosadna, a i to neko cijeni. Srbija je poznata po izuzetno lijepim ženama. Prva osoba koja mi je pala na pamet je Snežana Savić, ona je klasična ljepotica kao Monika Beluči, ali prije nje. Otprilike ta slovenska, srpska ljepota, to je nešto što mislim da se izuzetno cijeni - izjavila je Jelena Karleuša.

(Telegraf.rs)

Ne propustite