"KOJI BLAM": Svekrva počela trčati za snahom i sinom na proslavi otkrivanja pola bebe

Zanimljivosti
"KOJI BLAM": Svekrva počela trčati za snahom i sinom na proslavi otkrivanja pola bebe

Proslave na kojima se otkriva pol djeteta su posljednjih nekoliko godina veoma popularne. Budući tata i mama uglavnom buše balone, sijeku tortu ili pale baklje iz kojih izlazi plavi ili roze dimž, a prijatelji i rodbina se vesele zajedno sa njima.

Iako je cijeli događaj veoma lijep, jedni ga ne podržavaju i smatraju ga pomodarstvom, ali to ipak ne mijenja činjenicu da su snimci otkrivanja pola djeteta veoma popularni.

U moru ovih videa izdvojio se jedan koji je postao viralan na društvenim mrežama, a glavni akter je majka budućeg oca, odnosno bebina baka. Naime, na snimku se vidi kako iz spreja izlazi roze dim, a budući otac i majka su odmah jednom drugom poletjeli i zagrle.

@idekwhathefuckdood Replying to @lol ♬ original sound - lol

On ju je podigao i krenuo da trči od sreće, a tada je buduća baka počela da trči za njima, a ona je uradila nešto što je mnoge iznerviralo, piše Blic.

Kada je shvatila da bi možda trebalo da pusti njih dvoje da uživaju u momentu, došla je do slova na kojima piše “boy”, u prevodu “dječak” i iščupa ih iz zemlje i ostavi samo ona na kojima piše “djevojčica”.

Ova njena dva poteza su izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, a reagovali su i muškarci i žene.

“Uf, toksična svekrva. Hoće neko da joj objasni da ovo nije njen trenutak?”, “Koji blam. Sram je bilo”, “Nadam se da je poslije ovoga imao razgovor sa svojom majkom”,”Ja se nadam da je poslije ovoga osjetila sramotu”, “Proganjaće me momentan u kom ih juri! Užas!”, glasili su samo neki od komentara.

Ne propustite