Iza haljine koju je Kate izabrala za povratak u javnost krije se posebna poruka

Show
Iza haljine koju je Kate izabrala za povratak u javnost krije se posebna poruka

Kate Middleton svojim je outfitom nakon dugo izbivanja iz javnosti poslala važnu poruku javnosti, ali i jednoj posebnoj skupini.

Princeza od Walesa ovog se vikenda trijumfalno vratila svojoj kraljevskoj ulozi, prisustvujući proslavi ''Trooping the Color''.

Ovo je prvi put da je 42-godišnja princeza viđena nakon duge pauze od javnih dužnosti kako bi se usredotočila na svoj oporavak zbog bolesti.

Sve oči bile su uprte u nju, a osim njenog raspoloženja, veliku pozornost privukao je i outfit u kojem se pojavila.

Princeza je nosila haljinu Jenny Packham s crnim rubovima koju je već nekoliko puta nosila, ali za ''Trooping the Colour'' podigla je izgled velikom mašnom i šeširom Philipa Treacyja u istim bojama.

Bio je to jedan poseban detalj koji je potaknuo svijet na raspravu, budući da je Kateina odjeća imala vrlo posebno značenje.

Princeza od Walesa nosila je i broš pukovnije irske garde i time odala počast svojoj dužnosti pukovnice.

Kate je nedavno o tome progovorila poslavši dirljivo pismo irskoj gardi u kojem se ispričala što nije osobno bila prisutna na ovogodišnjoj smotri pukovnika.

"Htjela sam vam pisati jer želim da znate koliko sam ponosna na cijelu pukovniju uoči Colonel's Review i Trooping the Colour. Cijenim sve što su ove godine vježbali mjesecima za Trooping the Colour i posvetili sate i sate kako bi njihove vježbe bile besprijekorne. Biti vaš pukovnik i dalje je čast i jako mi je žao što ne mogu pozdraviti ovogodišnju smotru pukovnika. Molim vas prenesite moje isprike cijelom puku, nadam se da ću vas vrlo brzo opet moći predstavljati. Pošaljite moje najbolje želje i puno sreće svima koji su uključeni", napisala je princeza od Walesa u pismu koje je objavljeno na službenim stranicama Irske garde.

Irska garda izjasnila se kako je bila duboko dirnuta što je primila pismo od pukovnice.

"I dalje želimo njezinom kraljevskom visočanstvu sve najbolje u oporavku i šaljemo joj naše najbolje želje", poručili su.

Ne propustite